Skip to content Skip to footer

Nici vorbă ! Formula noastră unică a fost special creată pentru a nu crea nici un fel de sensibilitate.

Albirea dentară nu este permanentă, iar fără nici un fel de întreținere, rezultatele ar trebui să te țină în jur de 3-4 săptămâni, această estimare depinzând și de dieta ta și consumul de alimente închise la culoare, cafea, vin, alcool, băuturi carbogazoase, tutun. 

TIP : Ca să-ți menții rezultatele pentru cât mai mult timp posibil, recomandăm utilizarea sistemului de albire dentară Moon de două ori pe săptămână alături de o alimentație sănătoasă și o igienă orală bună. În acest fel, rezultatele pot dura ani de zile.

Produsele Moon sunt 100% sigure pentru oricare dintre cele de mai sus, însă ele sunt create pentru a albi dinții naturali și prin urmare vor avea niciun efect asupra celor de mai sus.

Pentru rezultate maxime, recomandăm utilizarea sistemului nostru de albire dentară timp de 14 zile o dată, sau chiar și de două ori pe zi în funcție de caz. După cele 14 zile, este recomandată utilizarea kit-ului minim de 2 ori pe săptămână pentru a întreține rezultatele.

Formula noastră este alcătuită din ingrediente naturale și sigure, așa că dacă ți se întâmplă să înghiți din greșeală gel în timpul tratamentului poți sta liniștit, nu vei păți absolut nimic.

Sincere felicitări din partea echipei Moon ! 

Răspunsul este da, poți să utilizezi Moon în timpul acestor perioade. Dacă se întâmplă să înghiți gel accidental, acesta va fi diluat cu salivă iar în stomac va deveni și mai diluat, ceea ce înseamnă că nu va fi absorbit în sânge și nu va ajunge în laptele matern. 

Cu toate acestea, fiecare sarcină poate fi complet diferită așa că vă recomandăm cu încredere să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza Moon în timpul acestor perioade.

1. Dispozitivele Wireless și USB sunt rezistente la apă și poți să le cureți sub un jet de apă fără nicio problemă.

TIP : Dacă vrei să salvezi timp, poți să le utilizezi chiar și sub duș. 🙂 

2. Dispozitivul care utilizează baterii nu este rezistent la apă. Pentru a-l curăța îndepărtează mulajul de silicon și curăță-l separat sub un jet de apă. 

Facem tot posibilul să oferim clienților noștri o experiență uimitoare cu produsele noastre și vom avea grijă să rezolvăm toate problemele cu care te confrunți (care din păcăte, pot să apară). 

Trimite-ne un email la office@moonwhitening.ro și te vom ajuta în cel mai scurt timp cu toate informațiile de care ai nevoie.

1. Aplică gelul.

2. Introdu dispozitivul în gură și pornește-l.

3. Acesta se va opri automat după finalizarea tratamentului astfel încât tu să nu ai grija lui și să te bucuri de activitățile favorite în timp ce îți albești dinții.

4. Zâmbește !

Sistemul nostru de albire dentară a fost testat și retestat de nenumărate ori pe zeci de voluntari astfel încât să ne asigurăm că nu va exista niciun efect advers. Dispozitivul Moon folosește lumină LED cu lungimi de undă albastre, ultrasigure pentru gură. Gelul nostru nu conține chimicale periculoase, astfel, prin compoziția sa, îi este imposibil să creeze sensibilitate sau efecte nedorite.

Moon poate fi folosit de persoane cu vârsta minimă de 14 ani. Cu toate acestea, recomandăm ca persoanele sub 18 ani să discute cu părinții sau tutorii lor înainte de achiziționarea produselor noastre.

Dacă ai aparat dentar și dorești să folosești produsele noastre îți recomandăm cu toată încrederea să discuți cu medicul tău stomatolog mai întâi.

Majoritatea clienților noștri văd rezultate după 3-4 zile de utilizare a kit-ului. Cu toate acestea, rezultatele pot varia iar unele persoane pot obțină dinți mai albi cu 2 nuanțe după prima utilizare, în timp ce alte persoane trebuie să completeze mai multe tratamente pentru a avea același rezultat. 

TIP : Dinții fiecăruia dintre noi sunt diferiți iar dacă se întâmplă să nu ai rezultate vizibile după 3 zile poți încerca să faci 2, chiar 3 tratamente pe zi la interval de câteva ore. Nu-ți face griji, dacă faci mai multe tratamente pe zi nu va exista niciun efect advers.

Recomandăm utilizarea gelurilor în maxim 12 luni de la desigilarea lor. Încearcă să le păstrezi într- un loc cât mai răcoros și uscat, ferit de razele soarelui. 

TIP : Pentru a avea rezultate maxime, după desigilarea unui gel, păstrează-l în frigider. (minim 3°C) Înainte să îl refolosești lasă-l 10-15 minute la temperatura camerei.

Livrarea este gratuită pentru orice comandă de pe site-ul nostru. 

Noi lucrăm cu mai multe firme de curierat printre care Fan Courier, GLS, DPD, Sameday Courier, Cargus și livrăm prin ele în toată România. Produsele se livrează de obicei în 24-48 de ore din momentul în care sunt expediate din sediul nostru.

Rezultatele pe care le vei obține cu Moon din confortul casei tale vor fi asemănătoare iar uneori chiar peste cele oferite de tratamentele disponibile dintr-un cabinet stomatologic. De asemenea, majoritatea gelurilor de albire din cabinetele stomatologice se bazează pe peroxid, un compus chimic care de obicei provoacă sensibiltate dinților și gingiilor și poate duce la iritarea sau inflamarea gingiilor. Moon nu conține peroxid. 

Un alt factor extrem de important este prețul. Pentru a-ți albi dinții la un cabinet stomatologic vei avea nevoie de minim 3 ședințe, care te vor costa în jur de 3000 de lei iar după va fi nevoie să mergi la ședințe de întreținere pentru care vei plăti în continuare. 

Cu Moon vei avea minim aceleași rezultate cu cele din cabinetul stomatologic la nici un sfert din preț.