Skip to content Skip to footer

Tehnologia Moon

Sistemele de albire Moon au la bază ani de studii și cercetări științifice riguroase, având incorporată tehnologie de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune, rapide și durabile rezultate posibile. 

Produsele Moon au fost testate, trimise înapoi în laborator și retestate de zeci de ori până când toate exigențele noastre au fost atinse iar experiența utilizatorilor cu Moon a fost aproape de perfecțiune. 

De asemnea, suntem extrem de atenți când vine vorba de impactul produselor noastre asupra planetei. Prin urmare, toate ingredientele pe care le utilizăm în gelul de albire sunt naturale, vegane și prietenoase cu mediul înconjurător, iar produsele noastre nu sunt testate pe animale. 

Cum funcționează?

Sistemul de albire Moon îmbină puterea tehnologiei cu lumină LED rece, incorporată în dispozitivele noastre cu formula unică și dovedită clinic, utilizată în gelurile de albire, pentru a te ajuta să obții cel mai strălucitor, puternic și alb zâmbet pe care l-ai avut vreodată. 

Dispozitivele noastre sunt dotate cu o sursă foarte puternică de lumină rece cu LED, având lungimi de undă între 405-410 nm, ce funcționează precum un catalizator pentru a activa ingredientele active din gelul de albire și a accelera procesul. Odată activat gelul pătrunde în smalț și dentină și declanșează o reacție de oxidare prin care rupe legăturile ce țin împreună moleculele decolorate. Astfel, moleculele decolorate vor fi descompuse iar în urma oxidării vor fi generați compuși mai mici și mai deschiși la culoare care vor duce la o structură mai albă a dinților. 

De obicei folosesc Moon înainte de a dormi și îmi place super mult să văd dimineața rezultatele în oglindă. Aproape am terminat tratamentul de 14 zile și am dinții cu 6 nuanțe mai albi, iar rezervele de gel îmi mai ajung și pentru câteva săptămâni de întreținere. Merită să îl încercați, nu veți fi dezamăgiți.

Rebeca

Rebeca

Baia Mare

Promisiunea cu 0 sensibilitate e chiar adevărată. Beau multă cola iar pe deasupra sunt fumător și dinții mei aveau nevoie de o albire așa că am apelat la un stomatolog. După albire, m-au durut dinții vreo 3 zile. Cu Moon am ajuns de la nuanța 7 la nuanța 3 într-o săptămână și un pic fără să simt nici măcar un pic de sensibilitate. Din partea mea nota 10!

Bogdan

Bogdan

Brasov

Pentru început aș vrea să vă mulțumesc pentru că mi-ați adus zâmbetul înapoi. Am dinții foarte drepți însă ezitam să zâmbesc din cauza nuanței de galben pe care au căpătat-o, probabil din cauza cafelei și vinului. Mă bucur că am gasit produsele Moon și sunt extrem de mulțumită de rezultate. Sigur voi recomanda familiei si prietenilor ! – Sofia C.

Sofia

Sofia

Bucuresti

Ești gata pentru
un zâmbet uimitor ?